Login

Heinonen, Henna Helmi

Ilmaveivi vai saksihyppy, Jembo?

Heinonen, Henna Helmi - Ilmaveivi vai saksihyppy, Jembo?, ebook

12,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789520432140

Pitääkö hartiaote vai viekö jääkiekko mukanaan?

Joutuuko kuudesluokkalainen Jembo tekemään valinnan lätkän ja muodostelmaluistelun välillä?

Viidennessä IceLove-kirjassa päähenkilönä on 12-vuotias Jembo, yksi IceLove-muodostelmajoukkueen kolmesta pojasta. Jembo harrastaa muodostelmaluistelun lisäksi myös jääkiekkoa. Molemmissa joukkueissa on omat hyvät puolensa, mutta kahden lajin harrastaminen vie paljon aikaa ja on joskus raskastakin.

Jembon perheessä jääkiekko on kirkkaasti ykköslaji: äiti toimii joukkueen huoltajana, pikkusisko haaveilee Naisleijonien maalivahdin paikasta ja vastikään NHL:ään siirtynyt isovelipuoli on kaikkien junioripelaajien sankari. Moni pitääkin itsestään selvänä, että pikkuveli seuraa isoveljensä jalanjälkiä… mutta Jembo ei ole asiasta yhtä varma. Valinta kahden lajin välillä ei ole helppo. Entä mitä NHL-sankariveli asiasta tuumaa?

Muodostelmaluisteluaiheinen IceLove-sarja on palkittu Lasten LukuVarkaus -palkinnolla ja Runeberg Junior -ehdokkuudella. IceLove-joukkueen tarinaa kerrotaan joka kirjassa eri henkilön näkökulmasta, joten sarjan lukemisen voi aloittaa mistä tahansa osasta. Reetta Niemensivun ilmeikäs mustavalkoinen kuvitus lisää lukunautintoa.

Henna Helmi Heinonen on monipuolinen kirjailija, joka kirjoittaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Lasten LukuVarkaus -palkinnolla palkitussa IceLove-sarjassa hän kuvaa lämpimästi ja oivaltavasti noin kymmenvuotiaiden lasten arkea. Muodostelmaluistelujoukkueessa yhdessä tekemisen riemu ja vaiva antaa eväitä myös jokapäiväiseen elämään.

Keywords: lastenkirjallisuus

Author(s)
Illustrator
Publisher
Tammi
Publication year
2021
Language
fi
Edition
1
Series
IceLove
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789520432140

We also recommend