Login

Karppinen, Riikka

Sodankylän Jeanne d'Arc: Riikka Karppisen tie vaikuttajaksi

Karppinen, Riikka - Sodankylän Jeanne d'Arc: Riikka Karppisen tie vaikuttajaksi, ebook

14,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789520422875

Miten maailmaa muutetaan?

Ainutlaatuinen kertomus nuoren aktivistin kasvusta syrjäkylältä kansalaisvaikuttajaksi ja yhdeksi puolueensa suosituimmista poliitikoista.

Riikka Karppisen tarina on inspiroiva kertomus siitä, kuinka liberaali nuori nainen löi läpi skeptisesti luonnonsuojeluun suhtautuvassa Lapissa. Muotteihin mahtumaton, rohkea ja positiivinen Karppinen on kansalaisvaikuttamisen moderni esikuva.

Karppinen opiskeli Suomen pienimmässä kyläkoulussa, kun yksi maailman suurimmista kaivosyhtiöistä alkoi etsiä malmia hänen rakkaalta kotisuoltaan. Koulutytön kamppailu suojellun Viiankiaavan puolesta muuttui uraksi yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja politiikan parissa. Mikä sai hänet uhraamaan koko elämänsä toiminnalle paremman maailman puolesta? Karppisen tarina luo uskoa siihen, että ympärillä olevaan maailmaan voi todella vaikuttaa.

Riikka Karppinen (s. 1994) on vihreiden varapuheenjohtaja, ympäristövaikuttaja ja kunnanvaltuutettu Sodankylässä. Sotilasarvoltaan hän on reservin kersantti.

Joonas Lehtonen (s. 1993) työskentelee Iltalehden ulkomaantoimituksen esimiehenä. Hän tutustui Riikka Karppiseen tämän alaisena armeijassa.

Author(s)
 
Publisher
Tammi
Publication year
2021
Language
fi
Edition
1
Category
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789520422875

Similar titles