Login

Costello, Matthew

Kylmä kuolema: Cherringhamin mysteerit 32

Costello, Matthew - Kylmä kuolema: Cherringhamin mysteerit 32, audiobook

9,90€

Audiobook
ISBN: 9789520421809

Myrskyn silmässä

Tunnettu kirjailija viettää Cherringhamissa kirjansa julkistamisjuhlia, kun vuosisadan lumimyrsky iskee kylään. Hän lähtee yksin myrskyn halki kohti kotia, mutta ei saavu elävänä perille. Tiet ja yhteydet ulkomaailmaan ovat poikki, ja Sarahilla ja Jackilla on edessään suljetun paikan mysteeri.

Cherringhamin mysteerit on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 120 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina. Sarjan päähenkilöitä ovat brittiläinen yksinhuoltajaäiti Sarah ja entinen newyorkilainen rikospoliisi Jack. He saavat huomata, että leppoisan Cherringhamin pikkukaupungin kulisseissa tapahtuu kaikenlaista hämäräperäistä, ja sen myötä heidän elämänsä muuttuu paljon kiinnostavammaksi.

Matthew Costello asuu Yhdysvalloissa ja on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja, kuten Vacation (2011), Home (2014) ja Beneath Still Waters (1989), josta on tehty myös elokuva. Hän on ollut käsikirjoittajana Disney Channelilla, BBC:llä ja SyFy:ssä ja on lisäksi suunnitellut kymmeniä myyntitilastojen kärkipaikkapelejä, kuten kriitikoidenkin arvostama The 7th Guest, Doom 3, Rage ja Pirates of the Caribbean.

Neil Richards on työskennellyt tuottajana ja käsikirjoittajana televisiossa ja elokuvissa, muun muassa BBC:llä, Disneyllä ja Channel 4:llä, ja on kerännyt urallaan lukuisia Bafta-ehdokkuuksia. Lisäksi hän on käsikirjoittanut yli 20 videopeliä, kuten Da Vinci Code ja Starship Titanic, kirjoittanut yhdessä Douglas Adamsin kanssa ja kiertää maailmaa opettamassa digitaalista tarinankerrontaa. Yhteistyö New Yorkissa asuvan Matt Costellon kanssa alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja he ovat kirjoittaneet yhdessä tv-sarjoja monen tunnin edestä. Cherringhamin mysteerit on ensimmäinen heidän yhdessä kirjoittamansa rikossarja.

Keywords: Jännitys

Author(s)
 
Translator
Reader
Publisher
Tammi
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Series
Cherringhamin mysteerit
Category
Novels
Format
Audiobook
Duration
03:32:00
Tracks
18

We also recommend