Login

Bushnell, Candace

Sinkkuelämää: Ensimmäinen kesä New Yorkissa

Bushnell, Candace - Sinkkuelämää: Ensimmäinen kesä New Yorkissa, audiobook

13,20€

Audiobook
ISBN: 9789520418366

Lue kuinka pikkukaupungin tytöstä kuoriutuu erehtymätön tyylitaituri tässä Carrien nuoruusvuodet -kirjan herkullisessa jatko-osassa!

Ensimmäinen kesä New Yorkissa pursuaa Bushnellille tuttuun tapaan huumoria ja teräviä huomioita, kun Sinkkuelämää-sarjasta tutut ystävykset Carrie, Samantha, Miranda ja Charlotte pääsevät vauhtiin 80-luvun New Yorkissa!

Kesäinen New York on parhaimmillaan, ja Carrie on lumoutunut - Samantha Jonesista, eksentrisistä naapureista, villistä yöelämästä ja salaperäisestä miehestä, joka on viedä häneltä jalat alta. Ja parasta on tietenkin kirjoituskurssi, joka vie Carrien askelta lähemmäs unelmaansa tulla kirjailijaksi.Kesän aikana pikkukaupungin harmaavarpusesta - kuten Samantha Carrieta leikillään kutsuu - alkaa hiljalleen muovautua tuntemamme tyylitietoinen ja tarkkanäköinen kolumnisti. Carrie saa kuitenkin myös huomata, ettei mennyttä ja tulevaa ole aina helppoa sovittaa yhteen eikä elämä New Yorkissakaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista.

Candace Bushnell (s. 1958) tunnetaan parhaiten Sinkkuelämää-kirjasta ja siihen perustuvasta huippusuositusta tv-sarjasta. Kirja ja sarja pohjaavat Bushnellin Sex and the City -nimiseen kolumniin The New York Observerissa. Bushnell on kirjoittanut myös useita romaaneja.

Keywords: nuortenkirjallisuus

Author(s)
Translator
 
Reader
Publisher
Tammi
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Audiobook
Duration
09:15:00
Tracks
39

We also recommend