Login

Parvela, Timo

Tiera: Sammon vartijat 2

Parvela, Timo - Tiera: Sammon vartijat 2, ebook

10,05€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789520403485

Tiera on kiihkeästi odotettu jatko-osa Tuliterälle, Sammon vartijat -sarjan ensimmäiselle kirjalle, joka sai vuoden 2007 Topelius-palkinnnon.

Hävittyään ensimmäisen taistelunsa repaleinen Sammon vartijoiden joukko matkaa pohjoiseen. Toinen Väinämöisen kätkemistä Sammon sirpaleista on yhä kateissa ja kilpajuoksu sen löytämiseksi on käynnissä. Panokset ovat kovat: löytäjä saa hallita maailmaa. Matka on vaarallinen, sillä Louhen kätyrit vaanivat saattuetta, joka kuitenkin saa yllättävän vahvistuksen: Tieran, uskollisen ja taitavan soturin.

Tilannetta ei helpota sekään, että Ilmarin paras ystävä Ahti on yhä Loviattaren vankina Tuonelassa. Hänen pelastamisekseen ystävysten Annin, Ainon, Jokkerin, Ilmarin ja Saanan on kohdattava tietäjistä suurin, pelottava Antero Vipunen...

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa. Erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana sekä kolumnistina.

Keywords: nuortenkirjallisuus, nuortenkirjallisuus, fantasiakirjallisuus, seikkailukirjallisuus, hyvän ja pahan välinen taistelu, uhkakuvat, maapallo, vallanhimo, Pohjola, etsintä, taikaesineet, Sampo, vankeus, Tuonela, tietäjät, aiheet, Kalevala

Author(s)
Illustrator
Publisher
Tammi
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Series
Sammon vartijat
Categories
Novels
 
Fantasy
 
Action & Adventure
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789520403485

We also recommend