Login

Tuominen, Camilla

Johda tunteita - menesty työelämässä

Tuominen, Camilla - Johda tunteita - menesty työelämässä, ebook

0,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789520402068

Opi tunteista, päihitä tekoäly!

Johda tunteita - menesty työelämässä on kuvitettu teos siitä, miksi ja miten johtaa itseä ja yrityksiä. Kun opimme ymmärtämään itseämme ja muitakin ihmisiä, pystymme hyödyntämään tunteiden paremman johtamisen luoman kilpailuedun. Tekoälyn aikakaudella koneille ei pärjätä enää pelkällä järjellä ja suorittamisella.

Kirjailija antaa äänen myös lempikirjailijoilleen ja asiakkailleen. Innostava tutkimustieto maustaa kirjan oivaltavia kuvia ja aitoja kokemuksia. Kirjan luettuasi ymmärrät, miksi tunteiden johtaminen on välttämätön metataito nyt ja erityisesti tulevaisuudessa. Kirjan avulla opit johtamaan niin omia kuin muidenkin tunteita.

Camilla Tuominen (KTM) on suosittu tunnekouluttaja, inspiroiva puhuja, kuvittaja sekä startup-yrityksen toimitusjohtaja. Häneltä on ilmestynyt Tunnekuvakirja - tunnesekamelskasta tunteiden johtamiseen (Readme.fi 2016). Hän on juontanut #Diippii Shittii - tunteet työelämässä radio-ohjelmaa, jossa on vieraillut 43 suomalaista alansa huippua.

Keywords: työelämä, tunteet, tulevaisuus, innovatiivisuus, työyhteisöt, työilmapiiri, tunne-elämä, säätely, tunnetaidot, tunneäly, johtaminen

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789520402068

Similar titles