Login

Roth, Marika

Menestyjän bisnespakki: Naisyrittäjän työkirja

Roth, Marika - Menestyjän bisnespakki: Naisyrittäjän työkirja, ebook

17,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789520400033

Kohti omaa bisnesunelmaa!

Yhdistä sydämen työ ja liiketoiminta! Muuta uskomuksia ja irrottaudu esteistä, jotka hidastavat menestystarinasi luomista. Menestyjän bisnespakki on työkirja, joka antaa avaimet yrittäjyyden perusteisiin uudella, hauskalla ja käytännönläheisellä tavalla. Kirja on tarkoitettu jokaiselle aloittavalle, sivutoimiselle tai jo pidempään toimineelle yrittäjälle, jota perinteiset bisneskirjat eivät innosta.

Menestyjän bisnespakki opettaa liiketoiminnan perusteet kevyesti, mutta kattavasti ja auttaa ottamaan yrittäjyyden haltuun sujuvasti. Se auttaa lukijaa oivaltamaan, mitä menestyvän yrityksen rakentamiseen tarvitaan.

Naisyrittäjien sparraaja Marika Roth on innostava ja voimaannuttava valmentaja, joka haluaa nähdä jokaisen naisen loistavan niin yrityksensä kuin elämänsä toimitusjohtajana. Roth on erikoistunut valmentamaan uuden ajan yrittäjiä ja yhdistää valmennus- ja opetustyössään kovan bisneksen ja pehmeän henkisyyden.

Keywords: Ellibs, yrittäjyys, naiset, yrittäjät, yritykset, perustaminen, liikeideat, liiketoimintasuunnitelmat, liiketoiminta, yritystoiminta, talous, taloushallinto, talousarviot, myynti, markkinointi, liiketoimintas, oppaat (teokset)

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789520400033

Similar titles