Login

Ellroy, James

Perfidia: Petoksen piiri

Ellroy, James - Perfidia: Petoksen piiri, ebook

11,55€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789520112387

Joulukuussa 1941 Amerikka kiehuu toisen maailmansodan partaalla ja rodulliset jännitteet kärjistyvät japanilaisten pommittaessa Pearl Harboria. Iskua edeltävänä päivänä Los Angelesista löytyy raa'asti murhattu japanilainen perhe. Tapaus vaikuttaa rituaaliselta itsemurhalta mutta kaikkia se ei vakuuta. Rikostutkinta asettaa vastakkain kunnianhimoisen William H. Parkerin, joka on tuleva poliisipäällikkö, moraalittoman ylikonstaapeli Dudley Smithin, japanilaisen rikoskemistin, joka on valmis tekemään kaikkensa välttääkseen internoinnin, ja ilmiantajana toimivan nuoren naisen. Langenneiden enkelten kaupunki räjähtää ja murhia ympäröivä poliittinen myrsky paljastaa korruption likaisen ja veren tahriman sielun.

James Ellroyn ylistetty Los Angelesin kvartetti käsittelee Los Angelesin alamaailmaa ja korruptoitunutta poliisilaitosta 1950-luvulla. Perfidia aloittaa uuden kvartetin ja sijoittuu edeltävälle vuosikymmenelle valaisten aiemmista kirjoista tuttujen hahmojen menneisyyttä.

Keywords: romaanit, kovaksikeitetty rikoskirjallisuus, poliisikirjallisuus, jännityskirjallisuus, murha, tutkimus, korruptio, viharikokset, rasismi, sota-aika, toinen maailmansota, amerikanjapanilaiset, kaunokirjallisuus, Los Angeles, Yhdysvallat, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Like Kustannus Oy
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
896 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789520112387

We also recommend