Login

Anderson, Gillian

Liekkien näkijät

Anderson, Gillian - Liekkien näkijät, ebook

10,25€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789520112370

Caitlin on nelikymppinen lastenlääkäri, joka palkataan hoitamaan Intian USA:n suurlähettilään tytärtä. Tytön omituiset oireet juontavat juurensa hänen isänsä murhayrityksen aiheuttamasta traumasta, mutta pian käy ilmi, että vastaavia oireita on esiintynyt myös Iranissa ja Haitilla asuvilla lapsilla. Vähä vähältä selviää, ettei kyseessä ole tauti, vaan ylimaallinen yhteys ihmiskuntaa edeltäneeseen Galderkhaanin sivilisaatioon.

Kirja on saanut ylistäviä arvioita Yhdysvalloissa ja sen oikeudet on myyty ympäri maailmaa aina Englannista Ranskaan ja Puolasta Brasiliaan. Myös tv-sarja on tulossa.

Keywords: paranormaalit ilmiöt kaunokki, näyt kaunokki, symbolit kaunokki, sielunvaellus kaunokki, energia kaunokki, virtaus kaunokki, psykiatrit kaunokki, tulkit kaunokki, myytit kaunokki, Atlantis kaunokki, sähkökirjat, jännityskirjallisuus kaunokki, tieteiskirjallisuus kaunokki, esikoisteokset kaunokki, romaanit kaunokki, kaunokirjallisuus kaunokki, englanninkielinen kirjallisuus kaunokki, käännökset kaunokki, paranormaalit ilmiöt, näyt, symbolit, sielunvaellus, energia, virtaus, psykiatrit, tulkit, myytit, Atlantis, jännityskirjallisuus, tieteiskirjallisuus, esikoisteokset, romaanit, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
 
Translator
Publisher
Like Kustannus Oy
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
333 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789520112370

We also recommend