Login

Laitinen, Erkki K.

Laskentatoimen analyysiä ja analytiikkaa

Laitinen, Erkki K. - Laskentatoimen analyysiä ja analytiikkaa, ebook

15,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789519632490

Tämän teoksen tarkoituksena on esitellä analyyttisia ratkaisuja ja empiiristä analyysia yrityksen laskentatoimen näkökulmasta. Uudistuva teknologia ja valtavat tietomassat ovat pakottaneet laskentatoimen laajenemaan koko liiketaloustieteen laajuiseksi ja sen ylikin. Yritysten päätöksenteossa tarvitaan ymmärrystä laskentatoimen lisäksi markkinoinnista ja johtamisesta, mutta myös tietotekniikasta ja tuotantotaloudesta matematiikasta ja tilastotieteestä puhumattakaan.

Tässä teoksessa käsitellään analyyttisesti laskentatoimen keskeisiä olettamuksia ja päätöstilanteita, jotka liittyvät tuotannon määrään, hintaan ja mainontaan. Tällaisia analyyttisiä tuloksia voidaan helposti ohjelmoida tekoälyn (Artificial Intellingence, AI) tietovarantoon ja ottaa automaattisesti päätöksenteon käyttöön toiminnan optimoimiseksi. Kirjassa käsitellään myös tilastollisia menetelmiä, joita voidaan käyttää tiedon louhintaan (Data Mining) ja uuttamiseen, myös suuressa havaintoaineistossa (Big Data).

Tämä teos on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita analyyttisistä menetelmistä ja tietojen analysoinnista yritysten toiminnan tehostamisessa.

Keywords: Laskentatoimi, Tilastolliset menetelmät, Optimointi, Hinnoittelu ja mainonta, Laskentatoimen analytiikka

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2021
Language
fi
Edition
1
Page amount
380 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789519632490
Printed ISBN
9789526962603

Similar titles