Login

Bengel, Jürgen

Seitsemän vaiheen traumaterapiamalli. Nuorten ja aikuisten PTSD:n hoito

Bengel, Jürgen - Seitsemän vaiheen traumaterapiamalli. Nuorten ja aikuisten PTSD:n hoito, ebook

16,85€

Ebook, PDF with Adobe DRM
ISBN: 9789519263885
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Kirjassa kuvailtu seitsenvaiheinen hoitomenetelmä sopii yksittäisen ja lyhytkestoisen traumatisoivan tapahtuman hoitoon. Tällainen tapahtuma on nuoruus- tai aikuisiässä tapahtunut äkillinen ja yllättävä tapahtuma, johon liittyy akuutti hengenvaara.
Kirjassa neuvotaan tapausselostusten avulla, miten trauman hoito voidaan toteuttaa. Selkeä malli antaa terapeutille varmuutta asettaa itsensä ja potilaansa alttiiksi kuormittaville traumakokemuksille. Kirjassa kuvaillaan miten hoidon yksittäiset vaiheet tulee suunnitella, välittää potilaalle ja työstää läpi.
Seitsemän vaiheen traumaterapiamalli sisältää sellaisia terapeuttisia interventioita, jotka on todettu tehokkaiksi posttraumaattisten stressihäiriöiden hoidossa.
Kirja on tarkoitettu kriisi- ja traumaterapeuttista työtä tekeville psykologeille, psykiatreille, psykoterapeuteille ja psykoterapiakoulutuksessa oleville.

- Kaiken sen, mitä olemme pukeneet sanoiksi, voimme jättää taaksemme.

Sokrates

Keywords: koulusurmat, trauma, traumaterapia, traumapsykologia, kriisi, kriisiterapia, kriisipsykologia, kognitiivinen psykoterapia, altistusmenetelmä, I-tyypin posttraumaattinen stressihäiriö, PTSD, EMDR, traumaperäinen stressireaktio, onnettomuudet, katastrofit, mielenterveyshäiriöt, hoitomenetelmät, katastrofipsykologia, sähkökirjat, psykoterapia, traumat

Author(s)
 
Publisher
Psykologien Kustannus Oy
Publication year
2009
Language
fi
Edition
1
Page amount
73 pages
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789519263885

Similar titles