Login

Sanderson, Brandon

Viimeinen valtakunta

Sanderson, Brandon - Viimeinen valtakunta, ebook

19,10€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789518875621

Maailma, jossa pahuus on vienyt voiton. Veijarikonnien joukkio, joka suunnittelee mahdotonta. Nuori tyttö, jolla saattaa olla usvasyntyisen voimat.

Tuhat vuotta sitten Viimeisessä valtakunnassa käytiin ankara taistelu pahan ja hyvän välillä. Nyt jäljellä on vain pölyn ja sumun peittämää joutomaata, jonka asukkaita kuolematon hallitsija ohjaa raudanlujalla otteellaan. Vaikka jokainen vastarinnan kipinä on tukahdutettu, toivo lepattaa vieläkin pienenä liekkinä. Salaperäisen, usvasyntyisen Kelsierin johtama varasjoukkio on kehittelemässä häkellyttävää, tuhoon tuomitulta vaikuttavaa suunnitelmaa pahuuden vallan kukistamiseksi, ja nuori katujen kasvatti Vin tempautuu puolivahingossa hankkeeseen mukaan. Onko toisenlainen tulevaisuus sittenkin mahdollinen vuosituhannen sorron jälkeen?
Viimeinen valtakunta on ensimmäinen osa Usvasyntyinen (Mistborn) -trilogiasta, joka on saanut innostuneen vastaanoton ja useita jatkoosia. Palkitun fantasiakirjailija Brandon Sandersonin kirjoja on käännetty yli 25 kielelle, ja ne ovat nousseet toistuvasti New York Timesin bestsellerlistalle. Sanderson kirjoitti loppuun Robert Jordanin suositun Ajan pyörä (Wheel of Time) -sarjan.

Keywords: hyvän ja pahan välinen taistelu, rohkeus, yliluonnolliset voimat, tytöt, valta, Veijarikonnat, vaihtoehtoiset todellisuudet, Viimeinen valtakunta, fantasiakirjallisuus, jatkokertomukset, romaanit, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Jalava
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Series
Usvasyntyinen
Page amount
672 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789518875621

We also recommend