Login

Soikkanen, Kalle

Suorahaku

Soikkanen, Kalle - Suorahaku, ebook

76,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789518854602

Suorahaku on rekrytointitapa, jota käytetään erityisesti organisaation ylimmän johdon ja hallitusjäsenten valinnassa. Kun yksityinen tai julkinen organisaatio tarvitsee joukkoonsa uuden johtajan tai avainhenkilön, se palkkaa alan asiantuntijayrityksen, suorahakuyrityksen, etsimään tehtävään sopivat ehdokkaat.

Suorahaku kuvaa käytännönläheisesti suorahakua liiketoimintana sekä esittelee seikkaperäisesti suorahakuprosessin kulkua. Teoksen toinen, vain sähkökirjana julkaistava laitos on tarkistettu, ja muun muassa esimerkkitapauksia on ajankohtaistettu.

Kirja on tarkoitettu käsikirjaksi suorahakupalvelua käyttäville ja sitä harkitseville organisaatioille sekä suorahakua tekeville yrityksille. Kirja on hyödyllistä luettavaa kaikille johtotehtävissä oleville tai niihin tähtääville sekä rekrytoinnin parissa työskenteleville. Kirja sopii myös kaikille korkeakouluille, joiden opetusohjelmaan kuuluu johtaminen tai organisaatiot.

Kirjoittajat työskentelevät kansainvälisen Stanton Chase -suorahakuyrityksen Helsingin-toimistossa. Heillä on yhteensä yli viidenkymmenen vuoden kokemus suorahausta.

Author(s)
 
 
Publisher
Tietosanoma
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Page amount
190 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789518854602

Similar titles