Login

Knight, Sarah

Viis veisaamisen elämänmullistava taika

Knight, Sarah - Viis veisaamisen elämänmullistava taika, ebook

21,55€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789518846829

Täyttävätkö arkesi ja mielesi perhedraama, bikinikuntoon pääseminen, taloyhtiön hallituksessa kinastelu ja työkaverin lapsen ristiäiset?

Nokkela ja hillitön opas kertoo, kuinka voit hankkiutua eroon ikävistä velvollisuuksista ja odotuksista, häpeästä ja syyllisyydestä - ja alkaa käyttää aikaasi mieluummin niihin ihmisiin ja asioihin, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

Viis veisaamisen elämänmullistava taika esittelee idioottivarman kaksivaiheisen menetelmän, jolla voit raivata elämäsi ja ajatuksesi. Nerokas menetelmä vapauttaa sinussa vähät välittämisen voiman.

Marie Kondon siivouskirja on myynyt miljoonia kappaleita ja saanut ihmiset ympäri maailman karsimaan tavaroitaan. Yksi näistä ihmisistä oli toimittaja Sarah Knight, joka irtisanoutui työstään, järjesti miehensä sukkalaatikon ja tunsi olonsa fantastiseksi. Sitten hän päätti alkaa karsia muutakin.

Knight asuu Brooklynissa New Yorkissa. Toisin kuin kaikkia muita jenkkejä, häntä ei voisi vähempää kiinnostaa baseball.

Keywords: elämäntaito, huumori, stressinhallinta, ihmissuhteet, itsensä toteuttaminen, priorisointi, ajankäyttö, asennemuutos, elämänhallinta, mielenrauha

Author(s)
Translator
Publisher
Art House Oy
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
220 pages
Category
Philosophy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789518846829

Similar titles