Login

Upola, Terhi

Livenä ja läsnä: Verkon uudet juttutyypit

Upola, Terhi - Livenä ja läsnä: Verkon uudet juttutyypit, ebook

27,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789518846782

Mitä toimittaja voi oppia tubettajalta? Miten verkkoteksti eroaa lehtijutusta? Miten journalismia tehdään yleisön kanssa?

Livenä ja läsnä näyttää havainnollisesti esimerkkien kautta, millaisia muotoja journalismi saa verkkoaikana. Uusien muotojen kehittäjät eri medioista kertovat omista juttutyypeistään ja siitä, mitä ovat kokeillessaan oppineet.

Kirja auttaa toimittajia ja sisällöntekijöitä omaksumaan uusia rooleja aikana, jona sosiaalinen media muuttaa nopeasti perinteisen median vaatimuksia. Samalla se auttaa löytämään itselle ja omalle medialle sopivaa äänensävyä muutoksen keskellä.

VTM Terhi Upola on Ylen A-studion verkkotuottaja, joka on tehnyt ja tuottanut sisältöjä ensisijaisesti verkkoon vuodesta 2010. Hän kouluttaa toimittajia juttutyypeistä, verkkokirjoittamisesta ja näkökulmittamisesta. Hän tykkää työssään eniten siitä, että pystyy yhdistämään yhteiskunnalliset aiheet ja verkon muotojen kehittämisen.

Keywords: verkkojournalismi, toimitustyö, muutos, visuaalisuus, tekstilajit, verkkoviestintä, uusmedia, sosiaalinen media, toimittajat, oppaat (teokset), haastattelut

Author(s)
Publisher
Art House Oy
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
230 pages
Category
General Works
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789518846782

Similar titles