Login

Oja, Outi

Kohti kokonaisvaltaista tulkintaa: Työkaluja äidinkielen ja kirjallisuuden sähköiseen ylioppilaskokeeseen

Oja, Outi - Kohti kokonaisvaltaista tulkintaa: Työkaluja äidinkielen ja kirjallisuuden sähköiseen ylioppilaskokeeseen, ebook

18,45€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789518846522

Äidinkielen ja kirjallisuuden ylioppilaskoe järjestetään sähköisenä ensi kertaa syksyllä 2018, ja samalla kokeen rakenne muuttuu. Tietoa uudistuksista on saatu ylioppilastutkintolautakunnalta vain niukasti, mikä asettaa haasteita opettajien ja lukiolaisten työhön. Kuinka valmistautua uuteen kokeeseen? Mitä lukiolaiset jo osaavat? Entä kuinka opiskella ja opettaa uudessa opetussuunnitelmassa painottuvaa monilukutaitoa?

Kohti kokonaisvaltaista tulkintaa kuvaa lukion äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksen sisällöt ja ongelmat, joita esimerkiksi yhä useampien tekstilajien opettamiseksi pirstoutunut tekstilajilähtöinen opetus tuottaa. Kirja tarjoaa yhdeksi ratkaisuksi neljän k:n mallin, jonka avulla voidaan analysoida kokonaisvaltaisesti sekä kaunokirjallisia että multimodaalisia tekstejä.

Teos on avaus äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksen suuntaa koskevaan keskusteluun, mutta lisäksi se on hyödyllinen apuväline kaikille äidinkielen ja kirjallisuuden opettajille, tutkijoille ja asiantuntijoille.

Author(s)
Publisher
Art House Oy
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
176 pages
Category
Upbringing, Education
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789518846522

Similar titles