Login

Haig, Matt

Radleyn perhe

Haig, Matt - Radleyn perhe, ebook

20,85€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789517967761

Mitä jos et himoitsisi naapurin autoa, vaan haluaisit vain imeä hänen vertaan?

Tervetuloa Radleyn perheen kotiin! Peter, Helen ja heidän teini-ikäiset lapsensa Clara ja Rowan asuvat tavallisessa talossa tavallisessa englantilaislähiössä. Ympäristöön sulautuminen ei kuitenkaan ole helppoa, kun on kannettavana synkkä salaisuus – joka yllättäen valkenee myös perheen teineille.

Radleyn perhe on veret seisauttavan hauska tarina vampyyriperheestä, joka yrittää epätoivoisesti sopeutua normaaliin elämään. Syvemmällä tasolla kirja on kertomus siitä, mihin aikuiseksi kasvaminen voi johtaa ja miten halujen tappaminen voi viedä kohti veretöntä elämää.

Kirja on ollut arvostelu- ja myyntimenestys maailmalla, ja se on käännetty jo 25 kielelle. Radleyn vampyyriperhe nähdään lähivuosina myös valkokankaalla Alfonso Cuarónin tuottamana.

Matt Haig (s. 1975) on brittiläinen journalisti ja kirjailija. Jo hänen esikoiskirjansa nousi Ison-Britannian myydyimpien kirjojen listoille. Haig asuu Yorkissa kirjailijavaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

"Juuri kun ajattelit, että Stephenie Meyerit ovat imeneet nykyvampyyrit kuiviin, ilmestyy Matt Haigin viisas ja inhimillinen tarina vampyyriperheen elämästä kunniallisessa englantilaislähiössä." Daily Mail

Keywords: vampyyrit, scifi, fantasia, romaani, romaanit, jännityskirjallisuus, psykologiset romaanit, perheromaanit, arkielämä, lähiöt, perhe, perhe-elämä, kriisit, perhesalaisuudet, halu, kieltäminen, pakkomielteet, murha, himo, hallinta, riippuvuus, vapautuminen, menneisyys, tarpeet, hyväksyminen, aikuistuminen, rakastuminen, professorit, lääkärit, koululaiset, sarjamurhaajat, kylät, huumori, nuortenkirjallisuus, nuorten aikuisten kirjat, fantasiakirjallisuus, kaunokirjallisuus, Bishopthorp, Manchester, Iso-Britannia, sähkökirjat, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
413 pages
Categories
Thriller
 
Humorous
 
Crime
 
Fantasy
 
Science-fiction
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789517967761

We also recommend