Login

Haatanen, Kalle

Pitkäveteisyyden filosofiaa

Haatanen, Kalle - Pitkäveteisyyden filosofiaa, ebook

19,95€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789517967266

Suuren suosion saanut Pitkäveteisyyden filosofiaa -kirja ilmestyy nyt pokkarimuodossa. Tätä lukiessa et pitkästy!

Mitä on tavallinen elämä, arki, ja miksi se tuntuu niin pitkäveteiseltä? Haluammeko me olla niin kuin kaikki muutkin vai riivaako meitä tarve erottua massasta? Entä onko meillä oikeutta unelmoida tai onko haaveilu yhä "keskipäivän demoni" niin kuin keskiaikaisissa luostareissa? Mm. näihin kysymyksiin Kalle Haatanen etsii vastausta lähestyen aihettaan viihdyttävällä ja purevalla otteella. Haatanen ottaa esimerkkinsä niin historiasta, kaunokirjallisuudesta ja taiteesta kuin populaarikulttuurista, muodista ja julkkiksistakin. Pitkäveteisyyden filosofiaa ei ole henkilökohtainen opas parempaan, rikkaampaan ja mielekkäämpään elämään. Se on kirja siitä, mikä meitä elämän kepeydessä riivaa ja miksi se tuottaa meille kuitenkin niin suurta mielihyvää. Kirjan luettuaan voi tehdä niin kuin Herman Melvillen henkilöhahmo, virkamies Bartleby, joka vastaa kaikkiin hänelle annettuihin tehtäviin: "Mieluummin en."

VTT, tietokirjailija, toimittaja Kalle Haataselta ilmestyy syksyllä 2008 nihilismiä käsittelevä kirja Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Keywords: filosofia, pitkäveteisyys, arkielämä, vapautuminen, yhteiskunta, vieraantuminen, tiedonvälitys, katastrofit, kulutus, hyvä maku, työ, vapaa-aika, ajankäyttö, onni, onnellisuus, kuolema, esseet

Author(s)
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2010
Language
fi
Edition
1
Page amount
208 pages
Category
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789517967266

Similar titles