Login

Hadly, Anthony Barnosky & Elizabeth

Loppupeli

Hadly, Anthony Barnosky & Elizabeth - Loppupeli, ebook

22,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789517686570

Suom. Tapani Kilpeläinen

Vielä ei ole myöhäistä muuttaa maapallon tulevaisuutta

Mitä tapahtuu, kun maapallon väestö lisääntyy kolmella miljardilla seuraavan 30 vuoden aikana? Loppuuko ruoka ja juomavesi? Miten tuotamme tarvitsemamme energian? Kuinka ilmastonmuutos vaikuttaa? Syttyykö lisää sotia?

Maailmankuulut paleontologit Anthony Barnosky ja Elizabeth Hadly kartoittavat ihmiskunnan olemassaolon nyt ja tulevaisuudessa vaarantavia uhkia: nälkää, janoa ja niistä johtuvia sotia, myrskyjä, tavarapaljoutta ja uusia sairauksia.

Barnosky ja Hadly esittelevät "Loppupelissä" käytännöllisiä ja toteuttamiskelpoisia keinoja, joilla kääntää kehityksen suunnan. Meidän pitää kuitenkin toimia nopeasti, sillä aikaa on korkeintaan kaksi vuosikymmentä.

Anthony Barnosky toimii Berkeleyn yliopistossa ja Elizabeth Hadly Stanfordin yliopistossa.

”Anthony Barnosky ja Elizabeth Hadly kuvaavat lennokkaasti ekologisia uhkia. – – Nyt tiedämme tulevaisuuden haasteet, täytyy vain toimia.” – Fred Pearce, New Scientist

Keywords: maapallo, ihmiskunta, väestönkehitys, ennusteet, tulevaisuus, historia, luonnonvarat, ympäristönsuojelu, luonnonsuojelu, ympäristö, ruoka, ekokatastrofit, liikakansoitus, nälänhätä, vesi

Author(s)
Publisher
Osuuskunta Vastapaino
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
238 pages
Category
Zoology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789517686570

Similar titles