Login

Jahnukainen, Markku

Lasten erityishuolto ja -opetus Suomessa

Jahnukainen, Markku - Lasten erityishuolto ja -opetus Suomessa, ebook

29,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789517685061

"Lasten erityishuolto ja -opetus Suomessa" (13. painos) on täysin uudistettu esitys jo yli kuuden vuosikymmen historian omaavasta alan perusteoksesta. Teos keskittyy ajankohtaisiin koulumaailman ja lastensuojelun ilmiöihin kahdentoista asiantuntija-artikkelin sekä erityisopetuksen ja lastensuojelun nykytilaa kartoittavan laajan johdanto-osuuden avulla. Teoksessa yhdistetään uusin tutkimuksellinen tieto erityisopetuksen ja lastensuojelun kentän käytännöissä tapahtuvan muutoksen kuvaamiseen. Olemassa olevien toimintamallien esittelyn lisäksi artikkeleissa nostetaan esiin yhteiskuntapoliittisia kipupisteitä ja esitellään tulevaisuuden kehityssuuntia.

Teos on suunnattu oppikirjaksi erityisesti kasvatus- ja yhteiskuntatieteellisiin opintoihin, mutta se on tarpeellista luettavaa kaikille opetuksen, lastensuojelun, vammaistyön ja sosiaali- ja terveydenhuollon parissa toimiville.

Keywords: erityisopetus, lapset, lastenhuolto, lastensuojelu, vammaiset, vammaishuolto, kehitysvammahuolto, koulutus, erityisryhmät, maahanmuuttajat, erityisopettajat

Editor
Publisher
Osuuskunta Vastapaino
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
404 pages
Category
Upbringing, Education
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789517685061

Similar titles