Login

Seppänen, Janne

Mediayhteiskunta

Seppänen, Janne - Mediayhteiskunta, ebook

23,05€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789517684880

Mikä on median rooli arjessa ja ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa? Miten internetin ilmaiset sisällöt ja uudet mediat haastavat perinteistä mediateollisuutta? Voiko Facebookin avulla tehdä vallankumouksen? Mitä on henkilökohtainen joukkoviestintä?

"Mediayhteiskunta" piirtää ajankohtaisen kuvan yhteiskunnasta, joka on monin tavoin riippuvainen mediasta. Samalla kirja tarkastelee median kokemista tilanteessa, jossa vanhat käsitteet television katsoja, radion kuuntelija ja lehden lukija alkavat olla historiaa.

"Mediayhteiskunta" on odotettu perusteos mediamaiseman ja viestinnän muutoksista. Teos tutkii viestintää vuorovaikutuksena, esityksinä, taloutena ja osana yhteiskunnallista vallankäyttöä. Kirja purkaa vastakkainasetteluja perinteisen ja sosiaalisen median, asian ja viihteen, yksityisen ja julkisen välillä. Mediasta on tullut erottamaton osa yhteiskuntaa, hyvässä ja pahassa.

Janne Seppänen on professori Tampereen yliopiston viestinnän, median ja teatterin yksikössä. Esa Väliverronen on professori Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksella.

Keywords: vaikutukset, vaikuttaminen, valta, muutos, arkielämä, uusmedia, vuorovaikutus, viestintä, media, Internet, sosiaalinen media, yhteiskunta

Author(s)
 
Publisher
Osuuskunta Vastapaino
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
228 pages
Category
General Works
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789517684880

Similar titles