Login

Jänkälä, Kirsi

Kaksisuuntainen mielialahäiriö: Opas sairastuneille ja heidän omaisilleen

Jänkälä, Kirsi - Kaksisuuntainen mielialahäiriö: Opas sairastuneille ja heidän omaisilleen, ebook

23,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789516567214

Kaksisuuntainen mielialahäiriö - opas sairastuneille ja heidän omaisilleen kertoo kaksisuuntaisen mielialahäiriön eri muodoista ja siitä, miten mielialaoireiden kanssa voi oppia elämään.
Kaksisuuntainen mielialahäiriö on vakava pitkäaikaissairaus, joka koskettaa sairastuneen koko lähipiiriä. Vaikka mieliala ja jaksaminen vaihtelevat tavanomaista voimakkaammin, voi oikeanlaisella lääkityksellä ja elämäntavoilla elää hyvää elämää sairaudesta huolimatta. Myös sairastunut itse ja hänen läheisensä voivat tehdä paljon sairauden saamiseksi hallintaan.
Tähän Kaksisuuntainen mielialahäiriö - opas sairastuneille ja heidän omaisilleen -teoksen uudistettuun, ajantasaiseen painokseen on lisätty luvut ahdistuksesta, ADHD:sta ja tunnesäätelyvaikeuksista. Niiden esiintyminen yhtä aikaa kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa on tavallista ja huomioiminen hoidossa siksi tärkeää.
Runsaasti kiitosta saanut Kaksisuuntainen mielialahäiriö - opas sairastuneille ja heidän omaisilleen on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Se on tarkoitettu perusteokseksi jokaiselle kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavalle ja hänen omaiselleen. Kirjaan on koottu kaikki oleellinen ja ajantasainen tieto, jota tämän sairauden kanssa elettäessä tarvitaan. Kirja soveltuu myös ammattilaisille, opiskelijoille ja muille kiinnostuneille, jotka haluavat perehtyä kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön ja siihen, miten sitä hoidetaan.
Kirja on saatavilla myös e-kirjana.

Author(s)
 
 
 
 
 
Publisher
Kustannus Oy Duodecim
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
250 pages
Category
Medicine, Health Care, Mode
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789516567214

Similar titles