Login

Pietikäinen, Arto

Joustava mieli: Vapaudu stressin, uupumuksen ja masennuksen yliotteesta

Pietikäinen, Arto - Joustava mieli: Vapaudu stressin, uupumuksen ja masennuksen yliotteesta, ebook

26,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789516565821

- Tunnista omat tapasi reagoida stressiin ja hyödylliset stressinhallintakeinot.
- Vapaudu murehtimisesta, univaikeuksista, uupumuksesta ja masennuksesta.
- Opi jämäkkää vuorovaikutusta, hankalan työyhteisötilanteen kohtaamista ja luovaa ongelmanratkaisua.

Joustava mieli tarjoaa nelisenkymmentä käytännön harjoitusta, joita lukija voi soveltaa pohtiessaan oman elämänsä haasteita. Lukuisat havainnolliset esimerkit helpottavat harjoitusten tekemistä.

Kirjaa voi käyttää itsehoito-oppaana masennus-, ahdistuneisuus- ja itsetunto-ongelmiin. Se soveltuu myös käsikirjaksi työterveys- ja terveydenhuollon kuntoutusryhmien vetäjille sekä työvälineeksi ammattilaisen tukemassa ohjauksessa.

Kirja nojautuu uusimpiin kognitiivisen käyttäytymisterapian ja Suomessa vähän tunnetun hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiin, joita kirjoittaja on käyttänyt menestyksekkäästi työterveyshuollossa. Kirjassa ovat mukana myös lupaavimmat uudet tekniikat kuten tietoisuustaitojen harjoittelu.

Joustava mieli kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.

Keywords: elämänhallinta, stressi, stressinhallinta, elinvoimaisuus, tietoisuus, tunteet, itsetunto, itsetuntemus, itsekasvatus, kognitiivinen terapia

Author(s)
Publisher
Kustannus Oy Duodecim
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Series
Onni
Category
Medicine, Health Care, Mode
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789516565821

Similar titles