Login

Hukka, T. H.

Ohdakemaa 1: Muukalainen, Vaeltaja ja Prinsessa

Hukka, T. H. - Ohdakemaa 1: Muukalainen, Vaeltaja ja Prinsessa, ebook

11,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789515688910

"Jos kylvät ympärillesi pelkoa, jokainen ohdake, joka juurtuu viljelysmaahasi, on vastustava pelon ylivaltaa."

Kolmen eri kertojan kautta etenevä "Ohdakemaa I: Muukalainen, Vaeltaja ja Prinsessa" käynnistää Ohdakemaan tarinoitten sarjan.

Tarina alkaa pohjoisesta, pienestä Vaskikallion kylästä, jossa orpopoika Jokim joutuu vastakkain Tietäjäksi itseään kutsuvan, ylhäiseltä vaikuttavan muukalaisen kanssa. Muukalainen on lähtöisin Molcavarathiasta; suuresta valtakunnasta, joka uhkaa levittäytyä yhä pohjoisemmas. Kylää koetelleen välikohtauksen jälkeen Jokimin ystävä lähtee Vaeltajaveljien mukaan. Hänen vaelluksensa myötä tarina siirtyy Ohdakemaahan, joka yrittää pysyä itsenäisenä kuningaskuntana irrottauduttuaan muutama vuosikymmen aiemmin Molcavarathian alaisuudesta. Kun Vaeltaja kohtaa Ohdakemaan kruununprinsessan, käynnistyy uusi tarina. Prinsessa Jelisepan tarina jatkuu seuraavassa Ohdakemaa- sarjan osassa "Prinsessa, Ritari ja Narri".

Sadunomainen keskiaika antaa puitteet monipolviselle tarinalle, jonka tapahtumat ovat sekä ulkoisia että sisäisiä, ja jonka herättämät kysymykset ovat ajattomia. Kuka on vihollinen, kuka ystävä? Voittaako epätoivo vai luottamus siihen, että olemassaolomme on ihme ja sillä on tarkoitus?

Ohdakemaan tarinat keskittyvät ulkoisten seikkailujen ohella kuvaamaan ihmismielen moniulotteisia kokemuksia, ja kehittävät siten tehokkaasti lukijan mielen teoriaa. Kun eläydyt kertojan vaihteleviin mielensisältöihin, tunteisiin ja ajatuksiin, opit tiedostamaan yhä paremmin myös sitä, mitä omassa ja toisten ihmisten mielissä tapahtuu, ja elät samalla itsekin ikiaikaista taistelua hyvän ja pahan, rakkauden ja pelon välillä.

Keywords: Fantasia, fantasiasarja, kotimainen fantasia, hengellinen kaunokirjallisuus, fantasiakeskiaika

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Series
Ohdakemaa
Page amount
488 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789515688910
Printed ISBN
9789523390485

We also recommend