Login

Närhi, Sirpa

Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla: Miten voin helposti ja kestävästi parantaa hyvinvointiani?

Närhi, Sirpa - Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla: Miten voin helposti ja kestävästi parantaa hyvinvointiani?, ebook

9,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789515684585

Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla opastaa nykypäivän ihmistä viisaiden valintojen tekemiseen, joilla vai helposti parantaa hyvinvointiaan. Järkevien valintojen tekeminen voi olla haastavaa, sillä ristiriitaista tietoa ja "totuuksia" on liikkeellä paljon.

Tämä kirja perustuu ajatukseen, siitä, että jokaisella on mahdollisuus voida paremmin valitsemalla viisasti ja ottamalla vastuu omasta hyvinvoinnistaan. Kirjan ehdotukset viisaiksi valinnoiksi perustuvat pitkän kokemukselliseen tietoon sekä viimeisimpään tutkittuun tietoon, jota tihkuu maailmalta koko ajan, mutta jota ei välttämättä kerrota "virallisissa" suosituksissa.

Kaikkea tietoa, kuten tämänkin kirjan jakamaa, kannattaa tutkailla avoimen kriittisesti. Kuka on tiedon takana ja mitkä motiivit mahdollisesti löytyvät taustalta. Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla kirjan tekijällä ei ole mitään kytköksiä mihinkään suuntaan, vaan sen puhtaana motiivina on auttaa jokaista lukijaansa parantamaan elämänlaatuaan ja voimaan paremmin.

Hyvinvointiin liittyvissä asioissakaan ei ole yhtä ainutta totuutta, vaan kannattaa tunnustella,sopiiko kirjassa kerrotut asiat juuri minulle. Kannattaa tehdä muutoksia pikkuhiljaa ja tunnustella niiden vaikutuksia omaan vointiinsa.

"Toivon, että jokainen löytäisi kirjasta jotain, joka helpottaa valintojen tekemistä omalla polulla, jota meistä kukin tässä elämässä kulkee!"

Keywords: Hyvinvointi, terveys, terve elämä, Onnellisuus, Elämänmuutos

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
52 pages
Category
Medicine, Health Care, Mode
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789515684585

Similar titles