Login

Börjlind, Cilla

Nousuvesi

Börjlind, Cilla - Nousuvesi, audiobook

35,00€

Audiobook
ISBN: 9789515242815

Olivia Rönning, Poliisikorkeakoulun opiskelija, kirjoittaa oppilastyötä selvittämättömäksi jäänees­tä tapauksesta yli kahdenkymmenen vuoden takaa. Rikos on vastenmielinen: raskaana olevan nai­sen sadistinen murha vuonna 1987 Ruotsin länsi­rannikolla.

Teolla oli silminnäkijä, nuori poika, jonka mukaan tekijöitä oli kolme. Tapausta tutki Tom Stilton, jonka työ oli pelkkää vastamäkeä: uhrin henkilöllisyys jäi tunnista matta, motiivi löytymättä ja murhamiehet jäljittämättä. Tutkin­ta lakkautettiin. Noheva Rönning kaivelee sinnikkäästi vanhoja tietolähteitä. Työläimmäksi osoittautuu vanhan tutkinnanjohtajan jäljittäminen; Tom Stilton on maan nielemä. Se ei tarkoita, etteikö historian pohjamudista nousisi pintaan yhtä jos toista yllät­tävää… Nousuvesi sukeltaa maailmaan, jossa on tilaa upporikkaille, kodittomille ja prostituoiduille. Se on Olivia Rönningistä ja Tom Stiltonista ker­tova n jännityssarjan ensimmäinen osa. Jokaiselle pohjoismaisen jännityskirjallisuuden ystävälle kirja on ehdoton tapaus.

Keywords: äänikirjat, psykologinen jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, poliisikirjallisuus, murha, menneisyys, kosto, salaisuudet, psykoosit, toipuminen, pahoinpitely, irtolaiset, sadismi, väkivalta, nuoret, tappelut, pojat, Internet, amatöörielokuvat, kaivosteollisuus, korruptio, menestyminen, liike-elämä, seuralaispalvelut, kodittomat, entiset poliisit, opiskelijat, poliisikorkeakoulut, kaupungit, saaret, romaanit, kaunokirjallisuus, ruotsinkielinen kirjallisuus, käännökset, Tukholma

Author(s)
 
Translator
Reader
Publisher
Kustantamo S&S
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Audiobook
Duration
14:13:15
Tracks
25

We also recommend