Login

Eremenko, Aleksei sr

Eremenkot: Jalkapalloperheen tarina

Eremenko, Aleksei sr - Eremenkot: Jalkapalloperheen tarina, ebook

27,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789515242488

Suomen menestyneimmän futisperheen elämää

Veljekset Alexei Jr., Roman ja Sergei. Kaksi vanhinta on ammattilaisia, ja kuopukselle on povattu häikäisevää tulevaisuutta. Isä Alexei Sr. ja äiti Nelia. Heitä kaikkia yhdistää usko perheeseen ja urheiluun erityisesti jalkapalloon sekä sukunimi. Eremenko.

Kirjailija Mårten Westö seurasi Suomen menestyneintä jalkapalloperhettä vuoden ajan kentän laidalta toiselle. Moskovasta Pietariin ja Skotlannista Pietarsaareen, jossa Eremenkot ovat asuneet siitä lähtien kun muuttivat Suomeen vuonna 1990.

Tarina alkaa kuitenkin aiemmin. Se kertoo Alexein ja Nelian nuoruudesta ja perheen perustamisesta Neuvostoliitossa ja sopeutumisesta Suomessa. Se kertoo kunnianhimosta, yhteishengestä ja lojaaliudesta sekä siitä, mitä urheilu vaatii jo lapselta, uhrauksista ja kilpailusta. Se kertoo tulevaisuudesta: miten ja mihin suuntaan suomalaista jalkapalloa pitäisi kehittää? Erityisesti kirja kertoo laantumattomasta rakkaudesta lajiin, josta on viime vuosikymmeninä kasvanut kansainvälistä viihdeteollisuutta ja miljardibisnestä.

Keywords: jalkapalloilijat, urheilijat, huippu-urheilu, Suomi, Venäjä, muistelmat, henkilöhistoria

Author(s)
 
Publisher
Kustantamo S&S
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
498 pages
Category
Sport, Exercise
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789515242488

Similar titles