Login

Jungersten, Sara

Lika delar liv och luft

Lika delar liv och luft

20,00€

ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789515231727
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Mira har jobbat hårt. Hon är smal, smalare än någonsin förut, hon har rätt kläder, rätt vigselring, hon har Aarnios Puppy i hallen och sju meter takhöjd i vardagsrummet. Men bakom den välpolerade fasaden döljer sig en osäker kvinna med ett förflutet som inte gör sig speciellt bra i inredningstidningarnas hemma hos-reportage. När Mira blir gravid kollapsar hennes omsorgsfullt konstruerade luftslott, och hon blir tvungen att återvända till barndomens och uppväxtens österbottniska lilla samhälle för att göra upp med både sig själv och andra. Vem är hon, och vem vill hon egentligen vara?
Sara Jungerstens nya bok handlar om ett möte mellan landsbygd och stad, men också om att önska ett barn, att förlora ett barn, att välja bort ett barn och att vänta ett barn. Det är en roman om att värdera och omvärdera, om att göra sig av med det gamla för att röja plats för det nya. På samma lediga prosa som i den kritikerrosade debuten Wannabe visar Sara Jungersten att man aldrig kan fly från den man är.
Lika delar liv och luft fick hederspris i Söderströms intrigromantävling 2012.

Keywords: romaner, psykologiska romaner, utvecklingsromaner, livskompetens, livsförändringar, kvinnor, graviditet, moderskap, flyttning till landsbygden, återkomst, uppväxtmiljö, byar, finlandssvensk litteratur, skönlitteratur, Österbotten, e-böcker

Author(s)
Publisher
Schildts & Söderströms Ab
Publication year
2013
Language
sv
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789515231727
Printed ISBN
9789515231222

We also recommend