Login

Koljonen, Kari

Toimittajan sanansijat

Koljonen, Kari - Toimittajan sanansijat, ebook

0,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789514496813

Onko journalismi muuttunut entistä tulkitsevammaksi? Mitä toimittajat nykyään ajattelevat objektiivisuudesta? Pitääkö toimittajan kertoa myös omat poliittiset mielipiteensä? Kuinka vapaasti toimittaja saa ideoida ja toteuttaa juttuja? Journalisminkehitys näyttää kaksijakoiselta. Yhtäältä on painetta aiempaa tulkitsevampaan, vuorovaikutteisempaan ja persoonallisempaan journalismiin. Toisaalta työ on muuttumassa keskusjohtoisemmaksi ja konseptoidummaksi. Millä tavoin nämä kehityskulut vaikuttavat journalistien ihanteisiin ja arkeen? Toimittajan sanansijat luotaa toimittajien käsityksiä omasta yhteiskunnallisesta roolistaan ja toimintaedellysksistään. Tutkimus perustuu suurissa suomalaisissa viestimissä työskentelevien toimittajien ja päätoimittajien teemahaastatteluihin sekä seitsenpäiväisten sanomalehtien toimittajille tehtyyn kyselyyn.

Kirjan voi tilata myös painettuna versiona Juvenes verkkokirjakaupasta (https://verkkokauppa.juvenes.fi/kategoria/1/kirjat-ja-julkaisut)

Keywords: Yhteiskunta, Media, tiedonvälitys, joukkoviestimet, journalismi, objektiivisuus, riippumattomuus, toimittajat, osallistuminen, professionalismi, sananvapaus, itsesensuuri, muutos, sähkökirjat

Author(s)
 
Publisher
Tampere University Press
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
206 pages
Category
General Works
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789514496813
Printed ISBN
978-951-44-9680-6

Similar titles