Login

Harisalo, Risto

Organisaatioteoriat

Harisalo, Risto - Organisaatioteoriat, ebook

17,75€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789514477362

Johtajien on osattava organisoida asiat niin, että ne sujuvat inhimillisesti, innovatiivisesti ja tuloksellisesti. Taito organisoida on menestykselle jopa tärkeämpää kuin talous ja teknologia, koska organisaatio määrittää niiden aseman ja paikan kokonaisuudessaan.

Taito organisoida riippuu johtajien halusta ja valmiudesta ajatella organisaatioita eri näkökulmista ja ulottuvuuksista. Taito ajatella organisaatioita edustaa henkistä avaruutta, joustavuutta ja luovuutta. Se määrittää konkreettisten johtamistaidollisten työkalujen ja välineiden käytön organisaatiossa.

Kirja esittelee keskeisimmät teoreettiset tavat ajatella organisaatioita. Se on tarkoitettu jokaiselle, joka opiskelee, kehittää ja johtaa organisaatioita. Se osoittaa teoreettisen ajattelun dynaamisuutta, mutta myös aikaisempien teoreettisten saavutusten kestävyyttä ja merkittävyyttä ajan pyörteissä ja myrskyissä. Kirjaa ei ole saatavilla painettuna.

Keywords: Organisaatioteoriat, organisaatioteoriat, organisaatio, organisaatiot, johtaminen, organisointi, strateginen johtaminen, liikkeenjohto, toimintaympäristö, organisaatiokulttuuri, innovatiivisuus, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Tampere University Press
Publication year
2009
Language
fi
Edition
1
Page amount
332 pages
Categories
Society
 
Upbringing, Education
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789514477362

Samankaltaisia e-kirjoja