Login

Laaksonen, Hannele

Lähijohtamisen perusteet terveydenhuollossa

Laaksonen, Hannele - Lähijohtamisen perusteet terveydenhuollossa, ebook

DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Terveydenhuollon lähiesimies tarvitsee tietoa niin henkilöstön ja toimintojen johtamisesta kuin taloushallinnostakin. Lähijohtamisen perusteet terveydenhuollossa -kirjassa käsitellään tiiviisti lähiesimiesten tarvitsemat tiedot ja taidot. Kirjan rakenne ohjaa tarkastelemaan organisaatiota tai työyksikköä henkilöstön, asiakkaan, prosessin ja talouden näkökulmista. Kirjan tehtävät ohjaavat pohtimaan aiheita käytännönläheisesti.
Kirja ilmestyy nyt kolmannen kerran uudistettuna. Uutta sisältöä tuovat sote-uudistuksen monivaiheisuutta ja kompleksisuusjohtamista sekä yrittäjyyttä käsittelevät artikkelit kuin myös Lean-johtaminen ja magneettisairaalamallin perusteet. Kirja käsittelee muun muassa työuupumusta, työn imua, voimistavaa ja eettistä johtamista, delegointia, päätöksentekoa, sekä johtajan vastuuta ja alaistaitoja. Kirjassa ovat mukana laatujärjestelmät, uudet sähköiset tietojärjestelmät sekä julkisen terveydenhuollon ajankohtainen lainsäädäntö. Lisäksi kirjassa tarkastellaan ongelmallista johtamista ja työyhteisön hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä.
Kirja on tarkoitettu ensisijaisesti terveysalan korkea-asteen opintoihin. Se soveltuu hyvin myös lähiesimiesten täydennyskoulutukseen ja käsikirjaksi työyhteisöihin. Kolmas uudistettu painos.

Keywords: terveydenhuolto, esimiestyö, ammattikorkeakoulu, johtaminen, hallinto, hoitotyö

Author(s)
 
Publisher
Edita Publishing Oy
Publication year
2017
Language
fi
Edition
3
Series
Hoitotieto
Page amount
346 pages
Category
Medicine, Health Care, Mode
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789513771423
Printed ISBN
978-951-37-7084-6

Similar titles