Login

Miia, Martinsuo

Teollisuustalous kehittyvässä liiketoiminnassa

Miia, Martinsuo - Teollisuustalous kehittyvässä liiketoiminnassa, ebook

DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Teollisuustalous kehittyvässä liiketoiminnassa soveltuu kaikkiin tekniikan alan korkeakouluopintoihin. Kirja on perusteos, joka luo kokonaiskuvan liiketoiminnan osa-alueista yritystoiminnan kehittyessä ja muuttuessa. Teollisuustalous kehittyvässä liiketoiminnassa nostaa esille ilmiöitä, jotka ovat teollisen mittakaavan saavuttamisen ja ylläpitämisen kannalta yleisiä millä tahansa toimialalla. Se auttaa hahmottamaan, miten teknologiaan liittyvä teollisuustalous on yhteiskunnallisen toiminnan keskiössä: ihmisten ja talouden keinona ratkaista ongelmia.

Teollisuustalous on teknisten tieteiden ja liiketaloustieteen risteyksessä kehittynyt tieteenala. Se tarkastelee teollista toimintaa teknisenä, taloudellisena ja sosiaalisena kokonaisuutena laajasti ja useista toisiaan täydentävistä näkökulmista.

Kirjan kantavia näkökulmia ovat teollinen yritystoiminta ja sen johtaminen. Ajatuksena on, että teollista yritystoimintaa voidaan tehdä yhtä aikaa kannattavasti ja ihmisten ja ympäristön kannalta kestävästi. Tehokkaan, tuottavan ja taloudellisen ongelmanratkaisun rinnalla keskeisenä tavoitteena on erilaisten sidosryhmien tarpeiden täyttyminen innovatiivisesti.

Teollista yritystoimintaa ja toiminnan johtamista tarkastellaan kirjassa elinkaarella, jossa toiminnan kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä on pitkäjänteistä työtä.

Keywords: teollisuustalous, tuotantotalous, liiketoiminta, tekniset tieteet, teknologia, talous, insinööri, yritykset, johtaminen, teollisuusyritykset, yritystoiminta, strateginen johtaminen, innovaatiotoiminta, teknologinen kehitys, tuotannonohjaus, materiaalitalous, oppikirjat

Author(s)
 
 
 
Publisher
Edita Publishing Oy
Publication year
2018
Language
fi
Edition
2
Series
Business
Page amount
400 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513769215
Printed ISBN
978-951-37-6826-3

Similar titles