Login

Grandell, Ronnie

Irti itsekritiikistä: Löydä terve suhde itseesi

Grandell, Ronnie - Irti itsekritiikistä: Löydä terve suhde itseesi, ebook

12,05€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513199999

Muuta itsekritiikki itseluottamukseksi ja hyvinvoinniksi.

Kamppailetko kuormittavan itsekritiikin kanssa? Onko mielessäsi ankara ääni, joka nalkuttaa päivästä toiseen? Vaaditko itseltäsi enemmän kuin pystyt tekemään vuorokauden sisällä? Painostaako?

Irti itsekritiikistä antaa sinulle konkreettisia näkökulmia, neuvoja ja käytännöllisiä harjoituksia, joiden avulla pystyt irrottautumaan kahlitsevasta kriittisyydestä itseäsi kohtaan. Kun opit vapautumaan itsekritiikistä, saat rohkeutta tehdä uusia valintoja, jotka tuovat mukanaan iloa, tyytyväisyyttä ja itseluottamusta.

Ronnie Grandell (s. 1982) on myötätuntokeskeiseen psykoterapiaan erikoistunut turkulainen työterveyspsykologi, johtajuusvalmentaja ja tietokirjailija. Grandell valmentaa ammattiauttajia soveltamaan myötätuntokeskeisten menetelmien asiakastyössä. Irti itsekritiikistä on jatkoa Grandellin suositulle teokselle Itsemyötätunto, joka oli ensimmäinen suomalainen kirja aiheesta.

Keywords: itsekritiikki, kriittisyys, asennemuutos, positiivisuus, minäkuva, itsetunto, itsetuntemus, itsekasvatus, elämänhallinta, elämäntaito-oppaat

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513199999

Similar titles