Login

Murakami, Haruki

Rajasta etelään, auringosta länteen

Murakami, Haruki - Rajasta etelään, auringosta länteen, ebook

19,30€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513197223

Mannaa Murakamin faneille!

Nuoruusvuosien rakkaus ei jätä rauhaan Murakamin lumoavassa romaanissa, jossa kuljetaan nostalgian poluilla ja kuunnellaan vinyyliltä Nat King Colea.

Vangitsevaan tyyliinsä Haruki Murakami loihtii romaaniin "Rajasta etelään, auringosta länteen" mystisen tunnelman kertoessaan rakkaudesta, tunteiden voimasta ja elämästä illuusioiden tuolla puolen. Hajime on saavuttanut keski-ikään mennessä paljon -perheen, kaksi omaa jazzklubia -ja kaikki on tavallaan hyvin. Silti oudon falskiuden tunteen riivaamana hän kaipaa elämäänsä merkitystä ja eritoten Shimamotoa, sielunkumppaniaan. Kun Shimamoto yllättäen palaa kuvioihin, Hajimen on valittava elääkö menneessä vai nykyhetken ehdoilla.

"Murakamin koskettavin romaani." - The Boston Globe

"Riipaiseva, ravisuttava, kerrassaan nerokas tarina." - The Baltimore Sun

Haruki Murakamia (s. 1949) on jo ehditty verrata ties kehen: Austeriin, Salingeriin, Chandleriin, Borgesiin. Japanissa hänen kirjoistaan otetaan miljoonapainoksia ja hän on siellä etenkin nuorten lukijoiden suosikki. Myös Murakamin kansainvälinen suosio on huikea, ja yhä useampi uskoo, että jonain päivänä hän vielä saa Nobel-palkinnon.

Author(s)
Translator
Publisher
Tammi
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Series
Keltainen kirjasto
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513197223

We also recommend