Login

Seeck, Max

Mefiston kosketus

Seeck, Max - Mefiston kosketus, ebook

18,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513196967

Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla palkitun trilleristin uutuus!

Kuolleeksi luultu suomalainen diplomaatti on paennut Kroatiasta väärennetyn passin turvin ja jättänyt jälkeensä päättömän ruumiin. Zagrebin suurlähetystössä työskennelleen Westerlundin jäljet päättyvät Tukholman lentokentälle.

Kun Interpolin tutkija Annika Lehto kuulee tapauksesta, hän on heti valmis keskeyttämään sairauslomansa ja lähtemään Westerlundin perään. Mukaansa hän onnistuu saamaan Daniel Kuisman, puolustusvoimain asiantuntijan, jonka kanssa hän on aiemminkin ollut diplomaatin kintereillä. Käynnistyy tapahtumasarja jonka vaikutukset ulottuvat aina Pohjois-Norjasta San Franciscoon ja Haagiin. Mutta mitä pidemmälle Annikan ja Danielin tutkimukset etenevät, sitä selvemmäksi käy ettei mies jota he jäljittävät, ole harhautunut kaidalta polulta vastikään vaan että hänen sisällään asuu pahuus, jonka kanssa on parempi olla joutumatta kosketuksiin.

Max Seeckin hengästyttävällä vauhdilla etenevä trilleri on itsenäinen jatko-osa viime vuonna ilmestyneelle Hammurabin enkeleille, joka oli valtava myynti- ja arvostelumenestys.

Keywords: Jännitys, katoaminen, diplomaatit, väärä henkilöllisyys, tutkijat, Interpol, rikoskirjallisuus, jännityskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Category
Thriller
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513196967

We also recommend