Login

Saisio, Pirkko

Kainin tytär

Saisio, Pirkko - Kainin tytär, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513196004

Risku ja Anna valvovat samaa tähtikirkasta yötä kumpikin tahoillaan, käyvät mielessään läpi suhteensa seitsemää vuotta, elämäänsä, oikeuttaan löytää itsensä ja toisensa.

Risku on pianisti, Anna sellisti, papin tytär. Risku on pystynyt avaamaan musiikin Annalle, tekemään soittajasta taiteilijan ja samalla opettaja-oppilas -suhde on muuttunut eroottiseksi. Risku ja Anna ovat yrittäneet ostaa oikeutusta suhteelle yhteisellä taiteella, opettajasta on tullut opetettavansa säestäjä. Vähitellen on Anna kuitenkin noussut opettajansa harteille, Risku ei pärjää enää säestäjänäkään ja hankkii Annalle itseään paremman kumppanin.

Kolmiodraama, yhteiskunnan moninaiset paineet ja oman minuuden etsintä heittävät heidät viimeisten kysymysten eteen: voiko rakkaudelle vaatia tai pitääkö sille edes odottaa oikeutusta?

Riskun perheessä tapahtuu Kainin ja Aabelin ikivanhan myytin nykypäivän muunnelma, draama, jonka johdosta voi kysyä, onko Kainin merkki merkki rikoksesta, syyllisyydestä ja häpeästä, vai halusta suojata, varjella sen kantaja?

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513196004

We also recommend