Login

Lehtolainen, Leena

Tiikerinsilmä: Hilja Ilveskero 4

Lehtolainen, Leena - Tiikerinsilmä: Hilja Ilveskero 4, ebook

18,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513191566

Neljäs Hilja Ilveskero -dekkari!

Henkivartija Hilja Ilveskero saa toimeksiannon suojella vaateteollisuudessa omaisuutensa luonutta 92-vuotiasta liikenaista Lovisa Johnsonia. Kuka on yrittänyt murhata Lovisan?

Hilja matkaa Lovisan Raaseporissa sijaitsevaan sukukartanoon Loberg Gårdiin. Lapsettomalta Lovisalta on tiedossa suuri perintö, jota kärkkyvät hänen sisarensa Olivian lapsenlapset: kansainvälisissä avustustehtävissä kunnostautunut lääkäri Johannes, arktisen öljynporauksen lobbarina Venäjällä toimiva Raisa, näkijäksi itseään kutsuva Aurora ja vartija Sampo, joka kokee Hiljan astuvan tontilleen. Ja kuka on Sergeiksi esittäytyvä mies, joka ilmestyy Lobergiin hakemaan turvapaikkaa?

Niin Hilja kuin Lovisakin huomaavat, että ihmishenki on halpa silloin kun kyseessä ovat suuret ja häikäilemättömät pelurit. Vaistonsa varassa toimiva Hilja saa tehdä kaikkensa, kun menneisyys ja nykyisyys sekoittuvat.

Tiikerinsilmä yhdistää kartanomysteerin ja kansainvälisen trillerin Hilja Ilveskerolle tyypilliseen vinoon huumoriin. Se on itsenäinen jatko-osa kansainvälisestikin menestyneelle Henkivartija-trilogialle, jonka jatkoa lukijat ovat kiihkeästi toivoneet.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Hilja Ilveskero -sarjassa ovat ilmestyneet: 1. Henkivartija, 2. Oikeuden jalopeura, 3. Paholaisen pennut, 4. Tiikerinsilmä

Keywords: Jännitys, suojelu, rikkaat, vanhukset, uhkailu, teollisuusneuvokset (virkamiehet), perinnöt, juonittelu, turvamiehet, naiset, kartanot, Loberga Gård, Raasepori, liikenaiset, pelko, vahingonteko, salaisuudet, menneisyys, perijät, lapsenlapset, turvapaikanhakijat, teollisuusneuvokset, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Category
Thriller
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513191566

We also recommend