Login

Isomäki, Risto

Haudattu uhka

Isomäki, Risto - Haudattu uhka, ebook

6,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513191252

Isisin isku Suomeen – toimintatrilleri lähitulevaisuudesta.

Linnan juhlat keskeytyvät dramaattisesti vieraiden rajuun oksenteluun ja yleiseen kaaokseen. Muutamassa päivässä valtaosa Suomen politiikan tärkeimmistä tekijöistä kuolee säteilymyrkytykseen. Isis uhkaa vastaavien iskujen sarjalla koko Eurooppaa, ellei sen vaatimuksiin islamilaisen lain noudattamisesta taivuta.

Kohta havaitaan, että valtava lasti käytettyä ydinpolttoainetta on kadonnut. Aikapommi tikittää, sillä ydinjäte sopii suoraan säteilyaseiden valmistukseen. Tilannetta ratkomaan kutsutaan Lauri Nurmi, toimintaa kaihtamaton kansainvälisen terrorismin ja säteilyaseiden asiantuntija. Mutta miten pysäyttää terroristit, joiden sirottelemien säteilyjälkien perässä ryntäilee koko Euroopan poliisivoimat mutta joista itsestään ei kukaan ole nähnyt vilaustakaan?

Risto Isomäki on helsinkiläinen kirjailija, toimittaja ja ympäristöaktiivi, joka perustaa ekotrilleriensä juonet vankkaan asiantuntemukseen. Lauri Nurmi, uusimman romaanin sankari, on aikaisemmin seikkaillut Isomäen romaaneissa Jumalan pikkusormi (2009) ja Litium 6 (2007), joista jälkimmäisen ydinenergian ohitettuihin riskeihin liittyvät teemat saavat nyt jatkoa.

Keywords: terrori-iskut, juhlat, ydinjätteet, uhat, ydinaseet, kansainvälinen rikollisuus, Jännitys, jännityskirjallisuus, spekulatiivinen fiktio, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Lauri Nurmi
Categories
Novels
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513191252

We also recommend