Login

Seeck, Max

Hammurabin enkelit

Seeck, Max - Hammurabin enkelit, ebook

16,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513191207

Uusi tulokas räjäyttää pankin vangitsevalla trillerillään!

Suomen suurlähetystön työntekijä Jare Westerlund katoaa Zagrebissa. Ainoa johtolanka on nimettömät uhkaukset, joita Westerlund on saanut juuri ennen katoamistaan. Tilannetta lähetetään selvittämään puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma ja ulkoministeriössä työskentelevä Annika Lehto.

Kroatia on Kuismalle tuttu paikka, sillä hän on osallistunut aikoinaan Jugoslavian sotaan rauhanturvaajana. Samassa sodassa on taistellut myös italialainen Antonio Franzo, joka joutuu Dubrovnikissa murhayrityksen kohteeksi. Pian hän saa tietää, että vaarassa ovat muutkin sodan aikana salaiseen operaatioon osallistuneet miehet, heidän joukossaan yksi suomalainen.

Max Seeckin esikoisteos on kansainvälisen tason tiheätunnelmainen trilleri, jota on mahdotonta laskea käsistään ennen kuin viimeinenkin sivu on luettu.

Keywords: Jännitys, katoaminen, työntekijät, lähetystöt, Suomi, sodanjälkeinen aika, Kroatia, jännityskirjallisuus, esikoisteokset, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Category
Thriller
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513191207

We also recommend