Login

Remes, Matti

Islantilainen syleily

Remes, Matti - Islantilainen syleily, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513190712

Kevään ensimmäiset auringonsäteet sulattavat lunta Suomen eteläisimmässä kolkassa, mutta konkurssin tehnyt Ruben Waara joutuu jättämään Hangon-kotinsa ja muuttamaan Tapiolaan pieneen vuokrakaksioon. Huvilanomistajan huolettomien päivien lisäksi taakse jää naisystävä Iines, jonka mukaan yksityisetsivän hommia harrastavan entisen kuljetusalanyrittäjän ja pensionaatinpitäjän suhde kaipaa taukoa.

Tapiolaan Waaraa seuraa sekarotuinen Laila. Koiran isäntä on joutunut sairaalaan ja pyytänyt Waaraa viemään sen veljelleen Max Niskaselle Oravannahkatorin antikvariaattiin. Mutta kun Niskanen on ensin teillä tietymättömillä ja löytyy lopulta asemalaiturilta kolme luotia kehossaan, Waara huomaa olevansa paitsi koiranomistaja ja divarinpitäjä myös jälleen keskellä sotkuista rikosvyyhteä halusipa sitä tai ei.

Samaan aikaan Eduskuntatalon edestä löytyy kuolleena nuhteettomana tunnettu kansanedustaja. Ville Grönroos on saanut surmansa perin eriskummallisella tavalla. Surmatapa ei kuitenkaan ole ainut asia, joka kiinnittää molempia tapauksia tutkivan rikoskomisario Arttu Lammen huomion: juttuihin näyttää liittyvän jotenkin myös Waaran vävypoika Janne Beck, jonka kaunis Vera-vaimo saa komisarion keskittämään voimavaransa aivan muuhun kuin vapaana juoksevan murhamiehen kiinnisaamiseen.

Keywords: Jännitys, rikoskirjallisuus, jännityskirjallisuus, murha, kansanedustajat, murhayritykset, kosto, elämänmuutokset, konkurssi, muutto, Espoo, Tapiola, isät, tyttäret, vävyt, rikostoverit, islantilaiset, koira, poliisit, antikvariaatit, täysihoitolat, kaupungit, Hanko, pääkaupunkiseutu, 20, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, Uusimaa

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Ruben Waara
Categories
Thriller
 
Crime
 
Animals
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513190712

We also recommend