Login

Remes, Matti

Tappava tuliainen

Remes, Matti - Tappava tuliainen, ebook

9,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513190705

Kun ensimmäistä kertaa avannossa uiva Ruben Waara antaa pukukopissa hyväntahtoisesti neuvoja epäilyttävän kirjeen saaneelle vanhukselle, hän ei arvaa joutuvansa jälleen tahtomattaan mukaan rikosten ketjuun. Viimeistään silloin kun jäältä löytyy ruumis, ei Waaralle jää epäilystä kirjeenvaihdon vakavuudesta.
Hanko on yksi Suomen tärkeimpiä satamia. Laivalasteittain autoja lastataan rekkoihin vietäväksi Venäjälle. Mutta laivoista näyttää tulevan maahan muutakin kuin kuormakirjoihin merkittyä tavaraa.

Matti Remeksen kolmas rikosromaani Tappava tuliainen pitää lukijaa otteessaan dramaattiseen loppuun saakka. Aiemmat Ruben Waara -dekkarit ovat Tappotanssi ja Verenpunainen spiraali.

Keywords: Jännitys, rikoskirjallisuus, jännityskirjallisuus, rahanpesu, huijaus, kirjeet, ihmissalakuljetus, laiton maahanmuutto, järjestäytynyt rikollisuus, venäläiset, kiristys, kosto, murha, isät, tyttäret, vävyt, kaupungit, Hanko, 2000-luku, pääkaupunkiseutu, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Ruben Waara
Categories
Thriller
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513190705

We also recommend