Login

Noronen, Paula

Supermarsu ja lasten valtakunta

Noronen, Paula - Supermarsu ja lasten valtakunta, ebook

12,05€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513189112

Aikuisilta pääsy kielletty!

Kesken oppitunnin Supermarsu-Emilian koululle iskee valtava trombi, joka sinkoaa ilmaan rakennuksen oppilaineen! Viimein trombi vaimenee ja koululaiset laskeutuvat tuntureiden keskelle Lapilta näyttävään erämaahan. Mutta Lapinmaa on laaja, missä siellä he oikein ovat? Emilia aavistaa, että tulossa on tehtävä Jättiläismarsulta.

Kun järkytyksestä on selvitty, lapset alkavat nähdä tapahtuman mahdollisuutena. He perustavat oman valtakunnan, jonne aikuisilta on pääsy kielletty. He luovat myös omat kultaiset sääntönsä, joita kaikkien on noudatettava, kuten: Ovia pitää paiskoa. Ruokia pitää syödä suoraan paketista. Sisällä pitää pelata jalkapalloa. Pitää tehdä mitä huvittaa.

Johtajaäänestys tuottaa kuitenkin ongelmia, kun Emilia jänistää vetovastuusta. Rasva-Antero puolestaan haluaa väkisin pomoksi.

Entä mitä ovat salaperäiset poron näköiset otukset, joiden sarvet hohtavat pimeässä?

Keywords: lastenkirjallisuus, pyörremyrskyt, lemmikkieläimet, marsut, mielikuvitusolennot, valtakunnat, lapset, erämaat, Lappi, marsu, huumori, koululaisromaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Illustrator
Publisher
Tammi
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Supermarsu
Categories
Novels
 
Animals
 
Wilderness
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513189112

We also recommend