Login

Ness, Patrick

Hirviön kutsu

Ness, Patrick - Hirviön kutsu, ebook

18,25€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513189099

Hirviö ilmestyy paikalle keskiyön jälkeen. Siitä tulee Conorin ystävä ja se kertoo Conorille kolme tarinaa - sillä tarinat ovat hurjinta mitä on! Mutta pystyykö hirviö parantamaan Conorin äidin?

Patrick Ness punoo riipaisevan ja jännittävän tarinan 13-vuotiaasta pojasta, joka saa avukseen hirviön, kun äiti sairastuu syöpään. Teos on yhtä aikaa monikerroksinen satu, hurja seikkailu ja henkeäsalpaava romaani. Se antaa voimia jokaiselle, joka on kokenut läheisen sairastumisen tai menetyksen. Hirviön kutsu on mestariteos, joka puhuttelee monenikäisiä lukijoita ja jota lukee henkeään pidättäen: kuinka tarinassa käy?

Kirjan idea on kirjailija Siobhan Dowdin, joka sairastui syöpään eikä pystynyt itse kirjoittamaan tarinaa ennen kuolemaansa. Teoksen käännösoikeudet on myyty jo 34 kielelle ja Felicity Jonesin, Liam Neesonin ja Sigourney Weaverin tähdittämä elokuva tulee teattereihin näillä näkymin marraskuussa 2016. Hirviön kutsu (A Monster Calls) on palkittu mm. seuraavilla palkinnoilla: the Galaxy National Book Award, the UKLA Book Award, the Red House Children´s Book Award ja the Carnegie Medal.

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513189099

We also recommend