Login

Kesävuori, Saara

Keskeneräinen kuolema

Kesävuori, Saara - Keskeneräinen kuolema, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513188412

Erotiikalla ladattua, hunajaa tihkuvaa rikosta.

Aistilliset leikit yhdistävät naista ja miestä. Kunnes nainen menee kiihkoissaan liian pitkälle ja haluaa jotain mihin mies ei voi suostua: vauvan.

Nea Berg rakastaa mehiläistarhaansa mutta haluaa eroon kymmenvuotiaasta pojastaan. Tämä joutaa perhekoti Kattilaan Tampereen Kissanmaalle, mutta kun Arttu saapuu poikaa sinne hakemaan, Jere on kadonnut.

Panu Roiha himoitsee hunajanmakuista Neaa, mutta nainen alkaa mennä vaatimuksissaan liian pitkälle ja ansaitsee opetuksen. Omalla tahollaan Arttu kaipaa seksuaalista vaihtelua ja yllättäen löytääkin sitä tietämättä, että hänen kumppanillaan on yhteys houkuttelevaan Neaan.

Tapahtumat riistäytyvät käsistä. Miksi Hatanpään neurologiselle osastolle tuotu mies puhuu murhasta, joka on pakko tehdä? Kuntouttajaa sijaistava Anni Eloranta ei saa miehestä tolkkua, mutta Kalevankankaalta on vastikään löytynyt naisen ruumis. Anni ryhtyy selvittämään rikosta, eikä hän tällä kertaa luota Arttuun.

Keywords: Jännitys, ihmissuhteet, erotiikka, kolmiodraama, murha, naiset, murhayritykset, katoaminen, pojat, yksityisetsivät, liikunnanohjaajat, perhekodit, Kattila, kaupungit, Tampere, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Categories
Thriller
 
Erotica
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513188412

We also recommend