Login

Pääskynen, Markku

Sielut

Pääskynen, Markku - Sielut, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513186210

Kertomus siitä mitä perheessä tapahtuu, kun lapsi katoaa.

Eräänä aamuna Maija ei ilmesty kouluun. Kesä tekee tuloaan Saimaan rannalla sijaitsevaan pikkukaupunkiin, kaukaa idästä levinnyt säteily saa voikukat hehkumaan tavallista keltaisempina ja Vitostietä lähestyy auto kintereillään poliiseja ja toimittajia.

Äiti Aino jää kotiin päivystämään puhelinta ja isä Kristian kiertää ympäri kaupunkia etsimässä Maijaa. Naapurustossa asuvat Taito ja Ilari kulkevat pitkin metsiä, hyppivät uimaan hyiseen veteen ja yrittävät hekin löytää Maijan. Päivä kallistuu iltaan, ja etsintöihin osallistuu yhä suurempi joukko ihmisiä. Mutta Maijasta tiedetään vain se, että hänet on nähty menevän aamulla metsään.

Sielut on helsinkiläisen Markku Pääskysen (s. 1973) kahdeksas romaani. Vuonna 2006 Pääskynen oli Finlandia-ehdokkaana romaanillaan Vihan päivä.

Keywords: psykologiset romaanit, yhdenpäivänromaanit, motiivit, unet, katoaminen, tytöt, etsintä, kadonneet, ihmissuhteet, perheet, lapset, vanhemmat, pikkukaupungit, Suomi, kevät, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Categories
Novels
 
Psychological
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513186210

We also recommend