Login

Kaarnakari, Ville

Operaatio Verna

Kaarnakari, Ville - Operaatio Verna, ebook

16,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513186203

Miten lähellä Suomi oli miehitystä kesällä 1940?

Paljastava sotatrilleri välirauhan aikaisesta tiedusteluoperaatiosta, jonka avulla saatiin estettyä Neuvostoliiton vallankaappaus Suomessa.

Talvisodan jälkeisessä jännitteisessä ilmapiirissä Neuvostoliitto alkoi yhä röyhkeämmin puuttua Suomen asioihin. Suomalaiset kommunistit nousivat maan alta, ja perustettiin Suomen ja Neuvostoliiton Rauhan ja Ystävyyden Seura. Päästäkseen selville kommunistien aikeista Suomen tiedustelujohto käynnisti peiteoperaation, Operaatio Vernan. Odottamattomia käänteitä saavassa operaatiossa mukana ovat mm. suomalainen tiedustelu ja vastavakoilu, virolainen Kalevipoeg-ryhmä sekä tuttuja hahmoja aikaisemmista Operaatio-sarjan kirjoista.

Suositusta Operaatio-sarjasta tunnettu Ville Kaarnakari on uudenlaisen sotaromaanin kehittäjä, jolla ei lajityypissä juuri ole kilpailijoita. Hän on reservin majuri ja palvellut muun muassa rauhantehtävissä Lähi-idässä. Hän on kirjoittanut myös Legioonalainen Peters -sarjaa Kyösti Pietiläisen kanssa.

Keywords: Jännitys, tiedustelu, välirauha, vastavakoilu, uhkakuvat, miehitys, Neuvostoliitto, Suomi, salaiset tehtävät, sotilaat, operaatiot, Verna, vartiointi, Hangon vuokra-alue, vastarinta, virolaiset, lentokoneet, Kaleva, suurvaltapolitiikka, toinen maailmansota, 1940, ystävyysseurat, kommun, kommunistit, sotilasjohtajat, kaupungit, jännityskirjallisuus, sotakirjallisuus, todellisuuspohjaiset teokset, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, Helsinki

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Categories
Thriller
 
War
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513186203

We also recommend