Login

Lehtolainen, Leena

Surunpotku: Maria Kallio 13

Lehtolainen, Leena - Surunpotku: Maria Kallio 13, ebook

9,60€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513185909

Kolmastoista Maria Kallio -dekkari!

Jalokivet ovat joskus tappavan kauniita.

Komisario Maria Kallio kollegoineen huomaa, että lumoavat jalokivikorut voivat nostaa esiin ihmisen raadollisimmat piirteet.

Tapiolan kirkon tiloista löytyy jalokiviasiantuntija Jaakko Pulman ruumis. Tämän puoliso on urallaan nousussa oleva kansanedustaja. Kuka himoitsi Pulman välittämiä perinnejalokiviä niin paljon että tappaisi? Maria Kallion ryhmän tutkimukset johtavat rahapelien ja rahanpesun maailmaan. Kansanedustajan menneisyydessä tapahtuneesta hiihto-onnettomuudesta paljastuu yllättäviä piirteitä, ja vainajan puhelimesta alkaa tulla outoja viestejä ja lopulta pommiuhkaus. Tilanteen kiristyessä eivät sivullisetkaan ole turvassa, ja Kallion ryhmää uhkaa sen uran pahin surunpotku.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Maria Kallio -sarjassa ovat ilmestyneet: 1. Ensimmäinen murhani, 2. Harmin paikka, 3. Kuparisydän, 4. Luminainen, 5. Kuolemanspiraali, 6. Tuulen puolella, 7. Ennen lähtöä, 8. Veren vimma, 9. Rivo Satakieli, 10. Väärän jäljillä, 11. Minne tytöt kadonneet, 12. Rautakolmio, 13. Surunpotku.

Keywords: Jännitys, kaunokirjallisuus, rikoskirjallisuus, jännityskirjallisuus, murha, etsintä, jalokivet, selvittämättömät rikokset, kuolema, uhkapelit, pokeri, rahanpesu, uhkailu, julkisuuden henkilöt, kansanedustajat, kirkot, komisariot, naiset, kaupungit, Espoo, romaanit, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Series
Maria Kallio
Categories
Thriller
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513185909

We also recommend