Login

Parvela, Timo

Paten jalkapallokirja

Parvela, Timo - Paten jalkapallokirja, ebook

15,65€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513184025

Pate pallo hukassa!

Supersuosituista Ella ja kaverit -kirjoista tuttu, hieman hömelöPate seikkailee jo toisessa omassa kirjassaan.

Pallo-Karhujen joukkue on osallistumassa Super-turnaukseen, mutta kavereiden hämmästykseksi keskushyökkääjäksi ei valitakaan Patea! Vaikka hänrakastaa jalkapalloa ja on aivan loistava pelaaja. Pate ei kuitenkaan jää tuleen makaamaanvaan päättää kasata turnaukseen oman jenginsä, Maailman parhaan joukkueen. Pelikavereiksi hän aikoo värvätä mm. Messin, Ronaldon jaZlatanin, mutta heitä on aika vaikea saada kiinni. OnneksiPate saa uusia ystäviä, joiden kanssa osallistuminen saattaakin onnistua. Tosin kolmijalkainen koira, naapurin yhdeksänkymppinen Eino ja pullokassimies puistosta eivät olekaikkien mielestä mikään dream team. Mutta ehkä pelitovereilla on salattuja kykyjä?

Timo Parvelan ja kuvittaja Pasi Pitkäsen yhteistyökantoi hedelmääjo sarjan ensimmäisessä osassa nimeltään Paten aikakirjat.Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailman. Erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana ja kolumnistina. Nuoren kuvittajan, Pasi Pitkäsen vauhdikas piirroskuvitus kruunaa vallattoman tarinan.

Keywords: lastenkirjallisuus, urheilukirjallisuus, koululaisromaanit, päiväkirjaromaanit, huumori, päiväkirjat, turnaukset, jalkapallo, kommellukset, joukkueet, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Illustrator
Publisher
Tammi
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Series
Ella ja kaverit
Categories
Novels
 
Sports
 
Humorous
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513184025

We also recommend