Login

Turunen, Saara

Rakkaudenhirviö

Turunen, Saara - Rakkaudenhirviö, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513182885

Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon voittaja 2015!

Miksi emme voi olla tavallisia, siis ihan vaan normaaleita?

Saara Turusen Rakkaudenhirviö on voimakas ja omalaatuinen romaani elämänjanosta, joukkoon kuulumisen kaipuusta ja kotimaasta, jota on vaikea rakastaa.

Mitä jos muita ei saa koskaan häiritä? Mitä jos tulee istua nätisti ruokapöydässä ja syödä suu tyhjäksi? Mitä jos tulee siivota omat jälkensä ja veljensäkin jäljet sekä kaikki muutkin roskat lattialta ja leivänmuruset nurkista? Mitä jos ylpeys käy aina lankeemuksen edellä eikä kuuseen kannata kurkottaa? Mitä jos on sulauduttava seinien väriseksi ja hävittävä lopulta kokonaan?

Mutta mitä jos on saanut tarpeekseen? Mitä jos tekee mieli vain paeta?

Saara Turunen (s. 1981) on nuoren polven näytelmäkirjailija ja ohjaaja. Hän on tunnettu mm. näytelmistään Puputyttö ja Broken Heart Story. Ne ovat saaneet runsaasti kansainvälistä huomiota, niitä on käännetty useille kielille ja esitetty ympäri maailmaa.

Keywords: Ellibs, kasvu, tytöt, kasvuympäristö, syrjäseudut, asenteet, vanhemmat, ironia, arvot, elämänodotukset, perheet, yhteisöt, kylät, romaanit, psykologiset romaanit, kehitysromaanit, esikoisteokset, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Categories
Novels
 
Humorous
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513182885

We also recommend