Login

Simukka, Salla

Punainen kuin veri

Simukka, Salla - Punainen kuin veri, audiobook

12,00€

Audiobook
ISBN: 9789513181628

Olipa kerran tyttö, joka oppi pelkäämään.

Trilleri joka pitää otteessaan kuin hyytävin pakkanen. Punainen kuin veri aloittaa vetävän trilleritrilogian, jonka pääosassa on vahva ja itsenäinen Lumikki Andersson.

Pimiöön on ripustettu kuivumaan pestyjä viidensadan euron seteleitä. Ilmassa leijuu vanhan veren haju. Lumikki Anderssonin periaatteena on olla sotkeutumatta asioihin, jotka eivät hänelle kuulu, mutta seteleiden löytäminen kiskaisee hänet keskelle kansainvälistä huumebisnesvyyhtiä. Alati kiihtyvä tapahtumien pyörre heittää Lumikin hengenvaarallisiin tilanteisiin, pakenemaan kylmäverisiä rikollisia ja lopulta salaisiin Jääkarhun juhliin. Tapahtumien taustalla talvi on kylmempi kuin vuosiin, ja pakkanen kurittaa Tampereen katuja.

Keywords: nuortenkirjallisuus;nuorten aikuisten kirjat;jännityskirjallisuus;kansainvälinen rikollisuus;huumekauppa;huumeet;ystävyys;tytöt;kaupungit;Tampere, äänikirjat, romaanit, nuortenkirjallisuus, nuorten aikuisten kirjat, jännityskirjallisuus, intertekstuaalisuus, kansainvälinen rikollisuus, huumekauppa, huumeet, ystävyys, tytöt, kaupungit, Tampere, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Reader
Publisher
Tammi
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Series
Lumikki-trilogia
Category
Novels
Format
Audiobook
Duration
06:27:54
Tracks
30

We also recommend